Cloud Exchange Mail i Sharepoint

Cloud Exchange Mail i Sharepoint

Autor HT

Cloud Exchange Mail usluga je koja se temelji na tehnologiji Microsoft Exchange i omogućuje učinkovit pristup e-pošti, kalendarima, kontaktima i zadacima. Cloud Sharepoint vam omogućuje brzo i jednostavno kreiranje internih web stranica na kojima možete smjestiti različitu dokumentaciju. Korištenje i administracija usluga su vrlo jednostavni i ne zahtijevaju nikakva tehnička znanja. Usluge možete aktivirati odvojeno.


već od:
7,50 kn

ŠTO JE CLOUD EXCHANGE MAIL I CLOUD SHAREPOINT?


Cloud Exchange mail je usluga koja se temelji na tehnologiji Microsoft Exchange i omogućuje učinkovit pristup e-pošti, kalendarima, kontaktima i zadacima. Na jednostavan način pruža pouzdano i kvalitetno e-mail rješenje uz vrlo povoljnu cijenu. Korištenje i administracija usluge su vrlo jednostavni i ne zahtijevaju nikakva tehnička znanja.

Cloud Sharepoint je usluga koja vam omogućuje brzo i jednostavno kreiranje internih web stranica na kojima možete smjestiti različitu dokumentaciju, kontakte, kalendar i informacije vezane uz određeni projekt ili područje vašeg poslovanja.


USLUGA JE NAMIJENJeNA POSLOVNIM KORISNICIMA KOJI


 • Trebaju brz, pouzdan i profesionalan pristup emailu sa stolnih i prijenosnih računala, tableta i mobitela
 • Žele optimizirati svoje poslovanje i izbjeći kapitalna ulaganja
 • Žele kontrolu i upravljanje nad brojem email računa te otvaranjem i zatvaranjem računa - time sami određujete potrošnju, odnosno iznos koji plaćate na kraju mjeseca
 • Žele smanjiti troškove održavanja serverske infrastrukture - svu brigu oko upravljanja serverima i aplikacijom prepustite nama (sve nadogradnje i buduće izmjene uključene u cijenu)
 • Imaju obvezu držanja podataka na serverima u Hrvatskoj, ili žele to iz sigurnosnih razloga i brže komunikacije sa serverom
 • Koriste stari Microsoft Exchange

KAKO MI CLOUD EXCHANGE MAIL MOŽE POMOĆI?


VELIKI EMAIL PRETINCI

Ne propustite više niti jedan mail! Email pretinci veličine od 0.5 do 10GB, ovisno o paketu, zaprimit će sve vaše mailove. Ako vam zatreba i više, jednostavno možete aktivirati dodatnu opciju arhive s kojom možete pohraniti i do 20GB mailova.

PREDVIDLJIVI I NISKI TROŠKOVI

Nema ugovorne obveze, plaćate koliko koristite prema broju kreiranih email računa, nad kojim imate apsolutnu kontrolu. Nemate početnih ulaganja u IT infrastrukturu, nemate troškove održavanje servera. Plaćate transparentnu mjesečnu naknadu.

PRISTUPITE EMAILU KAD GOD POŽELITE

Vaši mailovi nalaze se na sigurnom serveru te im možete pristupiti bilo kada, bilo gdje i s bilo kojeg uređaja: stolnog ili prijenosnog računala, tableta i mobitela (iOS, Android, BlackBerry i Windows Phone uređaji).

VIŠE OD EMAIL SUSTAVA

Osim profesionalnog email rješenja, dobivate i besplatnu domenu s mogućnošću vlastite domene. Dobivate i upravljanje kontaktima, kalendarom i zadacima koje možete podijeliti s vašim suradnicima. Svim postavkama se jednostavno upravlja preko web portala usluge.

PODRŠKA I MIGRACIJA

Tehnička podrška dostupna vam je 24h dnevno na posebnom telefonskom broju, namijenjenom isključivo korisnicima ICT usluga Hrvatskog Telekoma. Uz pomoć naše tehničke podrške cjelokupna migracija na Cloud Exchange Mail može se obaviti u nekoliko sati.

SIGURNOST

Vaše email poruke nalaze se na sigurnim serverima HT-a smještenim u Hrvatskoj koji imaju dnevnu sigurnosnu pohranu. U svaki paket usluge uključena je antivirusna i antispam zaštita.

KAKO MI CLOUD SHAREPOINT MOŽE POMOĆI?


 • UČINKOVITOST – kreiranjem mrežnog mjesta za razmjenu informacija i datoteka povećavate učinkovitost rada u timovima.
 • SIGURNOST – automatska izrada kopija dokumenata čime se jamči sigurnost podatka.
 • PODRŠKA 24/7 - u slučaju poteškoća na raspolaganju vam je naša korisnička služba koja je uključena u cijenu usluge.
 • DOSTUPNOST – usluzi možete pristupiti s bilo kojeg mjesta i u bilo kojem trenutku.
 • PREDVIDLJIVI TROŠKOVI – usluga se plaća samo onoliko koliko se koristi i to u mjesečnim naknadama.

Dodatna pitanja? Nazovite nas na 0800 0005 ili pošaljite upit.

Cijene ne sadrže PDV.

promotivn
0,0
* * * * *
50
40
30
20
10
0Ukupno
 • Prednosti ict usluga
 • Manji troškovi

 • Dostupnost

 • Sigurnost

 • Podrška

Uz ovu aplikaciju korisnici su kupili

Cloud Server

Autor
HT

već od:
99,00 kn

Cloud Storage

Autor
HT

već od:
0,00 kn

Microsoft Office 365

Autor
Microsoft

već od:
29,00 kn