Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Autor Microsoft

Poslujte efikasnije uz Office 365. Programi koje već koristite od sada u novom izdanju. Office 365 uključuje Desktop Office 2016 (uredske aplikacije na računalu, pametnim telefonima i tabletima – Word, Excel, PPT, Outlook), Online mail (Exchange), zajedničko dijeljenje dokumenata (Sharepoint), web konferencije (Skype for Business), online prostor za pohranu dokumenata (OneDrive) i još štošta, ovisno o odabranom paketu.


već od:
29,00 kn

ŠTO JE OFFICE 365?


Office 365 su uredski programi koje već koristite, ali od sada u novom izdanju. Koristite li se u uredu Word datotekama, slažete li prezentacije u Powerpointu, radite li troškovnike u Excel tablicama, šaljete li mailove? Tada odaberite Office 365 jer uključuje sve programe koje koristite i poznajete, omogućujući vam da im pristupite sa svih uređaja, bilo kad i bilo gdje.

 

NOVO! Novi Office 2016 programi (Word, Microsoft, PowerPoint, Outlook…) dostupni unutar Office 365 paketa. Koristite programe koje već poznajete na novi način i poboljšajte produktivnost.


KAKO MI OFFICE 365 MOŽE POMOĆI?


Sve uredske aplikacije u paketu

Office 365 uključuje Desktop Office (uredske aplikacije na računalu, pametnim telefonima i tabletima — Word, Excel, PowerPoint, Outlook), Online mail (Exchange Online), zajedničko dijeljenje dokumenata (Sharepoint Online), web konferencije (Lync Online), online prostor za pohranu dokumenata (OneDrive for Business) i još štošta, ovisno o odabranom paketu.

Bez velikog početnog troška

Licencu/licence uključene u odabrani Office 365 paket ne morate plaćati za cijelu godinu unaprijed već u mjesečnim naknadama. Osim toga, korištenje originalnih aplikacija sigurno je i bez rizika.

Prilagođava se vašim potrebama

Model plaćanja po korištenju omogućuje vam da lako dodate ili otkažete nove pakete. Kada se ukaže potreba za sezonskim radnicima ili dođe do promjene opsega poslovanja, jednostavno prilagodite svoju Office 365 uslugu.

Dostupnost

Svoj Office 365 paket možete koristiti na maksimalno 5 uređaja, bez obzira radi li se o Macu ili PC-u. Programi će vam biti dostupni na računalu, mobitelu, tabletu sa sustavom Windows 7 ili novijim te iPadu.

Praktična pomoć i podrška

Osigurana vam je telefonska podrška 24/7 te podrška udaljenim pristupom, kao i pomoć pri premještanju mailova s vašeg starog računa e-pošte na novi u Office 365 paketu. BESPLATNA HT KORISNIČKA PODRŠKA PUTEM ICT PODRŠKE ZA OFFICE 365 PAKETE OBUHVAĆA:

- Pomoć prilikom dodjele licenci pojedinom korisniku
- Pomoć prilikom konfiguracija mobilnih uređaja na Office 365
- Pomoć prilikom migracije e-mailova na Exchange Online unutar Office 365. Preduvjeti za pomoć:
 · Do 5GB e-mailova na starom sustavu
 · Server kojemu se treba pristupiti je ispravan (da se ne javljaju greške tipa: Connection timeout, Port is locked i sl.)
 · PST migracija uključuje izvoz starog mailboxa (svi folderi, kalendar, kontakti) i uvoz istih u Office 365 račun (uključujući i postavljanje novog email accounta na računalo korisnika). Preduvjet su instalirani svi update-i Windows i Office sustava.
 · za sve probleme koji mogu nastati zbog navedenog, HT ICT podrška će napraviti sve što je u njihovoj moći, ali ne dajemo jamstvo da ćemo uspjeti prebaciti podatke.
- Pomoć prilikom migracije postojećih dokumenata na OneDrive ili SharePoint
- Pomoć prilikom promjene DNS zapisa, posebno promjene MX zapisa

NAPOMENE:

1. Podrška je isključivo daljinskim pristupom na računalo korisnika i ne uključuje izlazak na lokaciju korisnika
2. Klijenti koji imaju ADSL na lokaciji trebaju računati da prebacivanje podataka može potrajati i nekoliko dana zavisno o količini podataka
3. Zavisno o složenosti migracije, moguće je da ICT Helpdesk neće biti u mogućnosti odraditi migraciju te će se u tom slučaju preporučiti angažman specijaliziranih partnera.
4. Složene migracije (Cut Over, Hybrid) nisu podržane od strane HT ICT Helpdeska i rade se prema detaljnoj procjeni sustava korisnika. Takve migracije nisu uračunate u mjesečnu cijenu Office 365 usluge i predmet su zasebne komercijalne ponude.

Aplikacije za pristup

Pristupajte pohranjenim dokumentima putem internetskog preglednika, aplikacija za računala (Windows i Mac) te aplikacija za mobitele (Windows Phone, iOS…).

ISPROBAJTE OFFICE 365 BEZ OBVEZE!

Ako već niste, potrebno se prvo registrirati.

Dodatna pitanja? Nazovite nas na 0800 0005 ili pošaljite upit.

Cijene ne sadrže PDV.

0,0
* * * * *
50
40
30
20
10
0Ukupno
  • Prednosti ict usluga
  • Manji troškovi

  • Dostupnost

  • Sigurnost

  • Podrška

Uz ovu aplikaciju korisnici su kupili